Bilete A Very Christmas Dinner Show - 23 dec '23, ora 19:00 - InterContinental Athénée Palace Bucharest

A Very Christmas Dinner Show

InterContinental Athénée Palace Bucharest, București

sâmbătă, 23 decembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Durata spectacol: 1h 45 min (cu pauza)
Accesul în locație se poate face începând cu ora 18:00

Vă invită să vă alăturați unei serate magice, la un spectacol deosebit, găzduit de InterContinental Athénée Palace, în atmosfera rafinată a salonului Le Diplomate.
Îmbinând farmecul conceptului „Dinner and a Show”, vă propunem o seară în care veți fi încântați de un eveniment artistic spectaculos.

A Very Christmas Dinner Show: O aventură magică în lumea viselor de Crăciun.

Veți fi martorii unei povești minunate despre un bărbat care nu crede în spiritul Crăciunului și care se trezește într-un vis plin de colinde și dansuri. Ce se va întâmpla când va descoperi că visul lui este mai real decât credea? Cine este persoana misterioasă care a complotat pentru ca el să își recapete bucuria de a sărbători? Veniți să aflați răspunsurile la aceste întrebări și să vă bucurați de un spectacol de excepție, care vă va încânta simțurile și vă va face să credeți din nou în magia Crăciunului. 

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de un show și o cină de Crăciun de neegalat!

Sub acordul colindelor minunate, veți putea savura un meniu rafinat cu 3 feluri de mâncare, ales cu grijă pentru a se potrivi cu atmosfera în care vă veți afla. Această experiență este mai mult decât un simplu spectacol, este o sărbătoare a simțurilor, a sufletului și a spiritului Crăciunului!

 

Regie și coregrafie: WOW Evenimente

Distribuție:

Ioana Neagu – Solistă

Andrei Mihalcea – Tenor

Alexandru Răileanu – Pian

Gabi Stănescu –Vioară

George Mihai Stănescu – Violoncel

Balerini: Elena Chiriță, Federica Franceschini, Maria Mija, Cătălin Țîrcovnicu, Alexandru Constantin


Maestru sunet – Andrei Marin

Maestru lumini – Traian Marin

 

Vă informăm că pentru a putea finaliza comanda, este obligatoriu să achiziționați cel puțin două bilete.

Această cerință ne permite să vă oferim o experiență colectivă mai plăcută, asigurând așezarea în cupluri sau grupuri de maxim 8 persoane la mese.

Vă mulțumim pentru respectarea acestei reguli, care contribuie la buna desfășurare a evenimentului pentru toți participanții.

Dacă doriți să stați la aceeași masă cu persoane care au achiziționat bilete separat, vă rugăm să ne contactați imediat după achiziție la numărul de telefon afișat pe bilet.

Organizăm mesele și așezarea la mese ținând cont de ordinea achiziționării biletelor. Menționăm că încercăm să acomodăm astfel de cereri cu condiția ca biletele achiziționate să fie la o distanță rezonabilă în timp, pentru a menține așezarea eficientă și confortabilă pentru toți participanții.

Prin achiziționarea biletelor sunteți de acord să stați la masă alături de alte persoane, asigurându-vă în același timp o distanță corespunzătoare, pentru a vă păstra confortul și intimitatea.

Servirea meniului se va efectua astfel:

Antreu (înainte de începerea spectacolului);
Felul principal (în pauza dintre cele 2 acte);
Desertul (la finalul spectacolului).


Participarea la spectacol a minorilor sub 7 ani nu este permis.

Prin participarea la acest eveniment, sunteți de acord să cedați drepturile de imagine pentru fotografii și înregistrări video realizate în timpul spectacolului, în vederea utilizării acestora în materiale publicitare legate de eveniment și locație. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la promovarea unei experiențe unice și memorabile.