Bilete Balul Bucureștiului de demult - Dinner Show - 7 apr, ora 19:00 - InterContinental Athénée Palace Bucharest

Balul Bucureștiului de demult - Dinner Show

InterContinental Athénée Palace Bucharest, București

duminică, 7 aprilie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Tip spectacol: Interbelic
Durată spectacol: 1h 45 min ( cu pauză )
Accesul în locație se poate face începând cu ora 18:00
WOW Evenimente vă invită să vă alăturați unei serate magice, la un spectacol deosebit, găzduit de InterContinental Athénée Palace, în atmosfera rafinată a salonului Le Diplomate.
Îmbinând farmecul conceptului „Dinner and a Show”, vă propunem o seară în care veți fi încântați de un eveniment artistic spectaculos.
Organizatorul recomandă achiziția a cel puțin 2 bilete

Pe parcursul serii, veți fi martorii unei călătorii în timp către epoca interbelică, printr-o captivantă îmbinare de muzică live, dansuri pline de grație și momente de umor de excepție.

Alături de mari artiști ai scenelor din București, veți asista la reprezentații pline de culoare și stil inconfundabil ale acelor vremuri.

Sub acordul melodiilor atemporale, veți putea savura un meniu rafinat cu 3 feluri de mâncare, ales cu grijă pentru a se potrivi cu atmosfera în care vă veți afla. Această experiență este mai mult decât un simplu spectacol, este o călătorie prin istoria muzicii și a artei din București, de la perioada interbelică până în anii `70.

Vă invităm să luați parte la o seară plină de emoție și rafinament, în care veți fi încântați de armonia dintre muzică, dans, umor și gastronomie, toate reunite pentru a vă oferi o experiență completă și memorabilă.

Regie și coregrafie: WOW Evenimente

Distribuție:

Daniela Bucșan – Soprană

Andrei Mihalcea – Tenor

Eduard Adam – Actor

Marta Claudia Tudor – Pian

Gabi Stănescu –Vioară

George Mihai Stănescu – Violoncel

Emi Ciobanu – Acordeon

Balerini: Elena Chiriță, Amyra Badro, Maria Mija, Tiberiu Mihai, Cătălin Țîrcovnicu, Alexandru Constantin

Maestru sunet – Andrei Marin

Maestru lumini – Traian Marin

 

Vă informăm că pentru a putea finaliza comanda, este obligatoriu să achiziționați cel puțin două bilete.

Această cerință ne permite să vă oferim o experiență colectivă mai plăcută, asigurând așezarea în cupluri sau grupuri de maxim 8 persoane la mese.

Vă mulțumim pentru respectarea acestei reguli, care contribuie la buna desfășurare a evenimentului pentru toți participanții.

Dacă doriți să stați la aceeași masă cu persoane care au achiziționat bilete separat, vă rugăm să ne contactați imediat după achiziție la numărul de telefon afișat pe bilet.

Organizăm mesele și așezarea la mese ținând cont de ordinea achiziționării biletelor. Menționăm că încercăm să acomodăm astfel de cereri cu condiția ca biletele achiziționate să fie la o distanță rezonabilă în timp, pentru a menține așezarea eficientă și confortabilă pentru toți participanții.

Prin achiziționarea biletelor sunteți de acord să stați la masă alături de alte persoane, asigurându-vă în același timp o distanță corespunzătoare, pentru a vă păstra confortul și intimitatea.

Servirea meniului se va efectua astfel

  • Antreu ( înainte de începerea spectacolului); 
  • Felul principal ( în pauza dintre cele 2 acte); 
  • Desertul ( la finalul spectacolului).

Participarea la spectacol a minorilor sub 7 ani nu este permis.

Prin participarea la acest eveniment, sunteți de acord să cedați drepturile de imagine pentru fotografii și înregistrări video realizate în timpul spectacolului, în vederea utilizării acestora în materiale publicitare legate de eveniment și locație. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la promovarea unei experiențe unice și memorabile.

Regulament fără bifarea căruia nu se poate trece mai departe spre plată:

  • Prin achiziționarea biletelor sunteți de acord să stați la masă alături de alte persoane, asigurându-vă în același timp o distanță corespunzătoare, pentru a vă păstra confortul și intimitatea.
  • Menționăm că, odată efectuată plata, meniurile alese nu se mai pot schimba.
  • Vă rugăm să verificați cu atenție comanda dvs.
  • Prețul biletului include intrarea la spectacol și meniul cu cele 3 feluri de mâncare ales.
  • Băuturile vor fi servite la locație, în sistem a la carte, oferindu-vă posibilitatea de a alege dintre opțiunile disponibile.
  • Locurile în sală vor fi alocate în ordinea achiziționării biletelor.